FB Yandex

GFB MEHMET ALI AYDINLAR ILISKISI

 

     Mehmet Ali Aydınlar ilk günden beri Fenerbahçe başkanı olmak istiyor. Arkasında cemaat olduğunu bilmeyen yok. Bunun için ciddi para ayırdı.

     Mehmet Ali Aydınlar'ın Fenerbahçe'ye başkan olma planları 3 Temmuz darbesinden önceydi. 3 Temmuz darbesi sırasında Türkiye Futbol Federasyonu başkanı olması tesadüf mü? Yoksa Fenerbahçe'yi kurtarmaya çalışan kahraman olup Federasyon'dan inecek ve Fenerbahçe başkanı mı olacaktı? Kimler ricacı oldu bunun için? 

     Fenerbahçe'yi UEFA'ya ispiyonlayan Lütfi Arıboğan değil de Mehmet Ali Aydınlar'ın ta kendisi olabilir mi? Peki müfettişi çağıran Mehmet Ali Bey mi? "Fenerbahçe yönetimini zor durumda bırakmak ve arkasından Fenerbahçe'yi kurtararak başkan olma" planları suya düşünce ne yaptı?

     "Fenerbahçe Avrupa kupalarına katılamazsa Yönetim Kurulu üyelerine teker teker dava açacağım." diyen Mehmet Ali Bey; Fenerbahçe'nin 45 Milyon €'su ne oldu? 

     Türkiye Futbol Federasyonu başındaki oyunları ile başarılı olamayan Mehmet Ali Aydınlar ne yaptı? Hemen söyleyelim; GFB (Genç Fenerbahçeliler) ve lideri Sefa ile iletişime geçti. 

     Şimdi sıkı durun; Mehmet Ali Aydınlar GFB liderine çok yüklü para verdi. "Bununla gücünü arttır, daha da etkin ol." dedi. Peki neden? Çünkü; Mehmet Ali Aydınlar'ın yeni planı, bütün muhalifleri ve muhalif taraftar gruplarını yanına alarak Fenerbahçe yönetimini devirmek. Bunun için parayla kendi safına kattığı grupların olay çıkarmasından, meşale yakıp sahaya atmasından, takımı demotive etmesinden medet umuyor.

    Şimdi bir soru; Siz bir Fenerbahçeli olarak (Aydınlar'ın sahibi olduğu) Acıbadem Hastanesi'ne giderek, ciddi bir ameliyat olsanız, hastanede yatsanız para verir misiniz? Ya da Acıbadem'e gidip; "Bunlar benim tribünden arkadaşlarım." diyerek tanıdıklarınızı ücretsiz bir şekilde tedavi ettirebilir misiniz? 

    Peki özellikle son günlerde sürekli yıpratıcı açıklama yapan, GFB ile panel düzenleyen Volkan Ballı, Mehmet Ali Aydınlar 'dan para aldı mı? 

    M. Ali Aydınlar her cuma namazını Sefa ve GFB'nin önde gelen adamları ile kendi restore ettirdiği cami'de kılıyor mu?

   Çok zengin bir işadamı ile Fenerbahçe'nin tribünlerinde grup liderliği yapan bir ismi, bu kadar yakınlaştıran şey nedir hiç düşündünüz mü? 

   Fenerbahçe yönetimini ve başkanını zor durumda bırakmak için meşale yakma, sahaya atma, istifa daveti gibi eylemleri yaptıran Mehmet Ali Aydınlar sonra Fenerbahçe kulübünün en ağır cezaları alması için, TFF'de ve kurullarında telkinlerde bulunuyor mu? Ceza alması için kulis oluşturuyor mu? 

   Mehmet Ali Aydınlar'ın Ali Şen ilişkisi nedir? Ali Şen TV'lerde kendisi hakkında olumlu sözleri Aydınlar'ın oğlunu yönetime alma sözü üzerine mi söylüyor? 

   Bir soru; Fenerbahçe Spor Kulübü üyesi olan kaç tane Acıbadem çalışanı var? Bunların üyelik aidatlarını kim ödüyor?

   GFB'nin dün yayınlanan açıklamasını Volkan Ballı yazmış. M. Ali Aydınlar okumuş, sonra yayınlamış. Kulüp ve yönetim kararlı, bundan sonraki bütün deplasmanlarda aynı kural işletilecek. Önemli bir ayrıntı, KFY'nin ağabeyi Hakan dönüyor. Takınacakları tavır çok önemli, çünkü KFY, GFB'nin M. Ali Aydınlar'dan para aldığını biliyor.

Forumdonanımhaber'den Alıntıdır.

0 yorum:

Yorum Gönder